AdWords Kampány Menedzser/ június 2, 2018/ AdWords, AdWords sikertörténetek/ 0 comments

Még csak vacillálsz rajta, hogy bele merj e vágni az AdWords hirdetésekbe? Hallottál róla hideget meleget is, így néha elbizonytalanodsz? Nem vagy benne biztos, hogy ez a te vállalkozásodnak való? Akkor ez a cikk Neked szól!

Összegyűjtöttünk néhány videót a Google hivatalos magyar You Tube csatornájáról, ahol olyan cégvezetők szólalnak meg, akik számára nagy segítség volt az AdWords a cégfejlesztésben. Lehet, hogy most azt gondolod ez a megoldás nem a Te vállalkozásodnak való, de ahogy látni fogod nagyon sokféle szegmensből mutatunk majd be olyanokat, akik eredményesen használták ezt a rendszert.

Abalakos.hu

Tanulóbicikli.hu

Pedisuli.hu

A videók nem csak arra jók, hogy motiváljanak, hanem arra is, hogy ötleteket gyűjts a saját kampányod menedzseléséhez.

Elhatároztad magad? Belevágsz? Akkor nagyon jó helyen vagy, mert a blogunkon számos hasznos cikk van, ami segít majd a hatékony AdWords marketingben. Olvass el csak naponta egyet a reggeli kávé mellett, hogy eredményesen népszerűsíthesd a vállalkozásod.

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*