AdWords Kampány Menedzser/ szeptember 11, 2018/ AdWords/ 0 comments

Már megint valami új? De miben mesterkedik már megint?

Az AdWords természetesen most sem volt rest, és még több lehetőséget adott a felhasználóinak, hogy megszólítsa a lehetséges ügyfeleket, vásárlókat. Akinek már volt dolga AdWords hirdetésekkel az tudja, hogy mennyire nehéz tud bepréselni abba a néhány karakterbe a mondandóját. Talán éppen ez késztette az AdWords munkatársait a változtatásokra.

Ne lepődj meg, ha a következő belépésnél ez az üzenet fogad:

Nemrégiben a két címsor mellé egy harmadik is bekerült, valamint még egy leírást adhatunk a hirdetésünkhöz. Az új címsor és leíró rész karakter száma megegyezik a régiekével, azaz plusz egy 30 karakteres címsort és még egy 90 karakteres leírást kaptunk a fejlesztőktől.

Azonban jobb, tisztában vagy vele, hogy ezek nem minden esetben látszanak mobil eszközökön is. A Google aszerint jeleníti meg a hirdetéseket, hogy az milyen formában lesz (szerinte) a legeredményesebb. Ezért ezeknek az új mezőknek a tartalmát nem érdemes összekötni a többivel, hiszen, ha nem jelenik meg értelmét veszítheti a hirdetésed. Ezért jelen pillanatban azt tanácsoljuk, hogy ha alkalmazod, akkor mindenképp vedd figyelembe ezt a „problémát”.

Azonban nagy előnye a lehetőségnek, hogy az új sorokkal bővített hirdetések lényegesen nagyobbak, éppen ezért feltűnőbbek is. Ez azt jelenti, hogy nem csak plusz információkat adhatsz át a segítségükkel, hanem még feltűnőbbé teheted a megjelenésed, így növelheted annak az esélyét, hogy Téged válasszanak.

Még nem volt szerencséd ehhez az innovációhoz?

Ne aggódj, ez teljesen normális! Szépen lassan minden fiókban megjelenik ez a lehetőség. Hazánkba jellemzően egy kicsit később, hiszen a nyugatabbi régiókban és a nagyobb piacokon hamarabb élesedik.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*