AdWords Kampány Menedzser/ november 13, 2018/ AdWords/ 0 comments

Nyakunkon a black Friday, így ha eddig nem nagyon készültél marketing téren a nagy napra, akkor éppen itt az ideje, hogy felkösd a gatyádat és belevágj! Azért, hogy ne csak kapkodással teljenek ezek a napok, hanem hasznos munkával is most pár hasznos tippel készültünk Neked. Vesd be őket, hogy nagyot szakíthass!

Rendhagyóan nem csak AdWords tippekkel készültünk, hiszen ilyenkor nem elég csak ezt az egy csatornát bevetni.

Black Friday marketing tippek

Black Friday

Akción belüli akció

Hazánkban is óriási népszerűségnek örvend a Balck Friday, így nem is meglepő, hogy rengeteg vállalkozás vesz részt benne valamilyen formán. Azért, hogy kitűnj ebből a tömegből Neked egy picit újítanod kell. Erre például nagyon jó megoldás, ha egy plusz akcióval készülsz. Tegyük fel, hogy a Black Friday alkalmából minden termékedre 25% kedvezményt adsz, de abban az egy órában egyes termékeket 50%-al olcsóbban vehetnének meg.

Mutasd be az új terméked

Ha idén bármilyen új terméked vagy szolgáltatásod került fel a palettára, akkor használd ki az alkalmat és helyezd reflektorfénybe. Kínálj rá kedvezményt és emeld ki egy kicsit jobban, mint más termékeket. Mivel ilyenkor a szokásosnál biztosan sokkal többen látogatnak majd el a webáruházadba Ők mind meg is ismerkedhetnek vele.

Maxold ki az AdWords hirdetéseket

Már nálunk is olvashattál az AdWords újításáról miszerint plusz egy címsor és egy leíró mező álla rendelkezésedre a hirdetés szövegét illetően. Ha máskor nem is, most mindenképp használd ki, mert így a megjelenő hirdetésed közel dupla akkor lesz, mint egy régebbi méretű. Ha emellé még néhány bővítményt és alkalmazol a Tiéd lesz a legfigyelemfelkeltőbb. Hajrá, most adj bele mindent! 😉

Ajándékkártya Black Friday kedvezménnyel

Mivel közelednek az ünnepek sokan nem maguknak vásárolnak a Black Friday alkalmával, hanem szeretteiknek. Azonban biztosan te is tapasztaltad, hogy a döntés sokszor egyáltalán nem könnyű! A nagy válogatásban előfordulhat, hogy mégsem a Te termékedet választják majd, azonban egy kedvezményes ajándékkártyával mindenkinek megkönnyítheted az életét. A vásárló nem hezitál annyit Te meg nagyobb eséllyel értékesítesz, ez az igazi nyer-nyer helyzet.

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*