AdWords keresési hirdetések

A Google keresőjében való megjelenés minden vállalkozás számára nagyszerű lehetőségeket tartogat. Éppen ezért ebben az ajánlatomban a keresőhálózaton való megjelenéshez nyújtok segítséget. Ha ezt a csomagomat választod, akkor a segítségemmel nagyon jó ár-érték arányon jelenhetsz meg hirdetésekkel a Google találati listájában.

Keresési hirdetések és Display hálózat

Ez az ajánlatom azoknak szól, akik nem csak a Google találati listájában szeretnének szerepelni a hirdetéseikkel, hanem a Display hálózaton is. Ennek a két megoldásnak a kombinációjával tovább növelheted az elért ügyfelek számát és a márka népszerűségeden is javíthatsz.

Ajánlat webáruházaknak

Mivel a webáruházak AdWords marketingje külön körültekintést igényel, ezért egy egyedi ajánlattal szeretnék segíteni Nekik. Ebben az esetben a keresési és Display hálózaton egyaránt segítek a leghatékonyabb hirdetési kampányok kialakításában emellett pedig latba vetjük a dinamikus remarketing nyújtotta lehetőségeket. Így nem csak új ügyfeleket szerzek majd, hanem a régi érdeklődőket is visszacsábítóm. Ez utóbbi a webáruházak esetében a dinamikus remarketing segítségével a leghatékonyabb.

Az igazán nagyravágyóknak

A legnagyobb ajánlati csomagom segítségével megjelenhetsz a Google keresőjében, a Display hálózaton, a You Tube felületén és segítek Neked a külföldi piacszerzésben is. Így nem csak itthon, hanem az Unió más országaiból is realizálhatsz bevételeket.