Az alábbi megoldásaim segítségével a Te vállalkozásod is sokkal sikeresebben hirdethet az AdWords rendszerében. Ha eddig még nem foglalkoztál ezzel a marketing megoldással, akkor azért, ha pedig igen, de sikertelenül, akkor pedig azért van szükséged a segítségemre. Az alábbi területeken nyújthatok Neked jobb kezet:

AdWords kampány kezelés

Szeretnéd, ha a vállalkozásod AdWords hirdetései nem csak kiadásokat jelentenének számotokra, hanem bevételeket? Hiszen valójában a fejlődés elősegítése és a bevétel növekedés a célja az AdWords hirdetéseknek. Ennek ellenére nem minden vállalkozás képes kiaknázni a benne rejlő lehetőségeke, hiszen nem ismerik azokat a fortélyokat, amik hozzásegítené Őket. Te is unod már, hogy nem azt kapod, amit vársz? Akkor a legjobb helyen jársz! 😉

 

Remarketing kampányok

Remarketing kampány

A remarketing segítségével azokat az ügyfeleket szólíthatod meg újra, akik egyszer valamilyen oknál fogva vásárlás nélkül hagyták el az oldalad. Természetesen nem fogsz tudni mindenkit vásárlásra ösztönözni, de az alkalmazásával látványosan megnövelheted a konverzióid és ennek hatására a bevételeid.

 

 

Youtube kampány

Annak ellenére, hogy köztudottan a You Tube a világ egyik legnagyobb videomegosztó portálja és napi szinten emberek millióit mozgatja meg mégis sok vállalkozás nem gondol rá marketing lehetőségként. Ennek több oka is van, azonban Te ne tartozz közéjük és vágd le a torta rád eső szeletét.

Display kampány

Az AdWords rendszerének segítségével akár más weboldalakon vizuális hirdetéseket is megjeleníthetsz. Ez a marketing eszköz mind az új vevők megszerzésére, mind remarketingre és márkaépítésre is egyaránt alkalmas. Használd Te is saját céljaid elérésére ezt a sokfunkciós eszközt

AdWords kampány audit  

AdWords kampány audit

Már régóta hirdetsz az AdWords felületén, de sehogy se jönnek a várt eredmények? Már számtalan cikket elolvastál és videót megnéztél a témában, de mégsem leled a megoldást? Akkor egy AdWords kampány audit jó hasznodra lehet, mert így fény derülhet azokra a hiányosságokra, amik eddig hátráltattak a fejlődésben.

Webshop AdWords kampány

Minden vállalkozás számára egyformán hasznos egy AdWords kampány azonban nem minden esetben kell ugyan azokat alkalmazni. A webáruházak esetében ez különösen igaz, hiszen itt esetleg több ezer terméket kell megismertetni a lehetséges ügyfelekkel.

Külföldi AdWords kampány

Az Európai Uniónak köszönhetően már más országokba is viszonylag egyszerűen piacra léphetünk. Ehhez a lépéshez kiváló támogatást jelentenek az AdWords hirdetések, hiszen internetet szinte mindenhol használják világszerte. Azonban nem mindenhol egyformák a felhasználói szokások a törvényi szabályozások.