Te is azt szeretnéd, hogy az AdWords hirdetéseid a vállalkozásod növekedését segítsék, és ne elvigyék a pénzt? Szeretnéd látni a befektetett pénz eredményét? Nincs időd saját magad kitanulni ezt a szakmát? Szeretnél az új ügyfelekre összpontosítani? Akkor a legjobb helyen jársz!

Miért van szükséged szakemberre az AdWords kampányaidhoz?

– Mert az AdWords felülete nem csak egy apróhirdetési oldal, hanem egy sokkal összetettebb rendszer, melynek a megértése és hatékony használata nem néhány percbe kerül.

– Mert így Te is időt és rengeteg pénzt takaríthatsz meg, amit az új ügyfelekre, innovációkra és a munkatársaidra fordíthatsz.

– Mert így nem kell hatástalan hirdetésekért fizetned.

– Mert így stabil és folyamatos fejlődéssel számolhatsz.

Mire számíthatsz az együttműködés során?

Személyes konzultáció

Az első konzultáció során megbeszéljük mire van igényed, pontosabban megismerem a terméked, együtt megbeszéljük kik lehetnek a célcsoportod és együtt meghatározzuk a konverziós célokat. Úgy gondolom, hogy a hatékony együttműködéshez fontos a jó kommunikáció, amihez az első lépést jelenti ez a konzultáció.

Meglévő fiók átvizsgálása / új fiók létrehozása

Abban az esetben, ha már rendelkezel meglévő AdWords fiókkal a benne található hirdetéseket átvizsgálom és a felmerülő hibákat korrigálom, a hiányosságokat pótlom. Amennyiben még nem rendelkezel fiókkal létrehozok számodra egyet, melyben természetesen aktiválom 30. 000 Ft-os kupont is ezzel is növelve a kezdő tőkéd. Mivel számodra is lesz jogosultság a hozzáféréshez bármikor megnézheted a hirdetéseket és az eredményeket.

Kidolgozzuk a kampánytervedet

A szükséges információk birtokában létrehozok egy olyan kampánytervet a vállalkozásod számára, amivel elérjük a kitűzött célokat. Sorra vesszük, hogy mely lehetőségekkel szeretnél élni és azokat hogyan használhatjuk úgy, hogy az a legjobban legyen számodra.

Folyamatos AdWords kampány menedzsment

Ez azt jelenti, hogy a megbeszélések és a tervek alapján létrehozom és menedzselem a kampányaidat. Ez természetesen a rendszeres felülvizsgálatot is magában foglalja, így folyamatosan változtatok rajtuk és javítom azokat, hogy elérjük a maximális hatékonyságot.

Rendszeresen jelentéseket kapsz

Minden hónap elején az előző havi kampányokról egy jelentést készítek számodra. Ebben összegzem az adott hónap eredményeit, költségeit és néhány hirdetést részletesebben is megismerhetsz. Természetesen a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően nem maradsz le semmilyen lényeges momentumról.

Miért pont engem válassz?

-Mert több, mint 15 éves szakmai tapasztalatom van.

-Mert így egy nagyon jó ár-érték arányú befektetést teszel, hiszen kedvező áron dolgozok, mégis magas bevételhez juttatlak majd.

-Mert mindig a segítségedre leszek bármilyen kérdésed lenne.

-Mert számomra is fontos a tisztességes együttműködés, így folyamatosan jelentést kapsz majd a kampányaid eredményiről és a befektetéseidről.